Se trycket på varorna du valt

Inom 48 timmar från det att vi tagit emot din beställning kommer du få en orderbekräftelse. Eftersom det är viktigt att trycket ser bra ut på den valda produkten skickar vi också med ett gratis digitalt korrektur till dig så att eventuella ändringar kan rapporteras eller trycket kan godkännas.

Digitalt korrektur via e-mail

Du kommer få ett mail med en länk. Klicka på länken för att se ditt digitala korrektur. Detta korrektur, eller tryckprov, är en PDF-fil som visar hur din valda produkt med tryck. Om du vill kan du spara eller skriva ut dokumentet.

Vi ber dig att noggrant kontrollera följande:

Texten
Typsnitt
Teckenstorlek
Tryckfärg
Namn och adress

Du godkänner det digitala korrekturer

Om du kontrollerat korrekturet och inte har några anmärkningar trycker du enkelt på "godkänt". Inom kort skickar vi en orderbekräftelse med beräknad produktionstid.

Du godkänner inte det digitala korrekturer

Om du har anmärkningar på korrekturet kan dessa skrivas i kommentarfältet. Du klickar därefter "Inte godkänt". Vi gör de önskade förändringarna och skickar sedan ett nytt korrektur. Du blir kontaktad om förändringarna inte är möjliga.

Undgå förseningar

När du inte godkänner tryckprovet kommer vi göra ett nytt. Detta kan orsaka förseningar eller ändringar av det preliminära leveransdatumet. Kontrollera leveransdatum på orderbekräftelsen du mottar efter att ha godkänt det nya korrekturet. Om nödvändigt är du alltid välkommen att kontakta oss.

OBS! Färgerna på det digitala korrekturet är vägledande

Färgerna som visas på skärmen eller på utskrivet papper är vägledande och små avvikelser kan förekomma. Alla tryck utförs med tryckfärger blandade så nära som möjligt till den valda färgkombinationen. Vi reserverar oss för färgavvikelser beroende på bakgrundsmaterial och färg.